Corona virus – Huisartsenpraktijk van Beek – Loosduinen
Loosduinse Hoofdstraat 189 2552 AB Loosduinen Tel:070-440 02 28 070-440 02 21 Spoed Optie 1
Header afbeelding

Corona virus

Vanwege het Corona virus willen wij u verzoeken niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Heeft u vragen, wilt u iets ophalen of een afspraak maken, BELT u dan naar de praktijk! Wij proberen hiermee de patiëntenstroom naar de praktijk zoveel mogelijk te beperken. Op de praktijk is het dragen van een mondkapje verplicht!
 
U kunt ook tijdelijk geen afspraken in onze agenda inplannen via het patientenportaal.
Houdt u rekening met langere wachttijden dan normaal aan de telefoon.
Het prikpunt van het SHL op onze praktijk is vanaf 16 maart gesloten, wel zijn op afspraak andere locaties van SHL geopend voor bloedafname. Het lab van het Haga en het prikpunt van Lab West in MC de Korenaer en op locatie Vroondaal is alleen op afspraak geopend.
 
Kijk voor meer informatie en vragen over het coronavirus op www.thuisarts.nl/corona en www.rivm.nl of bel naar 0800-1351.
Heeft u twijfels, ga dan NIET naar de huisarts, de huisartsenpost of Eerste Hulp toe vanwege mogelijk besmettingsgevaar, maar neem eerst TELEFONISCH contact op.
 
Heeft u klachten die bij Corona passen zoals koorts en bent u verkouden met hoesten of milde benauwdheidsklachten of heeft u plotseling verlies van reuk/smaak dan neem dan contact op met het landelijke nummer van de GGD 0800-1202 om u te laten testen op Corona/COVID (NB de kosten van de test gaan NIET van uw eigen risico af).
 
Heeft u koorts met hoesten en benauwdheid en/of bent u ernstig ziek en/of  bent u bekend met een chronische ziekte of boven de 70 jaar BEL met de praktijk (kom NIET langs).
 
Kijk voor advies over reizen naar het buitenland op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken.