Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk van Beek – Loosduinen
Loosduinse Hoofdstraat 189 2552 AB Loosduinen Tel:070-440 02 28 Spoed Optie 1
Header afbeelding

Patiëntenomgeving

U kunt gebruik maken van een nieuwe service op de website van de praktijk. In de beveiligde patiëntenomgeving op deze website kunt u 24 uur per dag, gemakkelijk, snel en veilig online contact met uw huisarts hebben, herhaalrecepten aanvragen, en sinds kort ook uw deels uw dossier met bijvoobeeld uw bloeduitslagen inzien. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Houdt u er rekening mee dat uw account strikt persoonlijk is en dus alleen bedoeld is voor vragen over uzelf. Gebruik uw persoonlijke account dus niet voor vragen over uw familieleden.

U kunt met behulp van uw DigiD uw snel uw registratie in orde maken. Vervolgens kunt na de registratie direct gerbuikt maken van het portaal, zoals:

  • Receptenservice: vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang indien nodig herinneringen voor uw medicatie.
  • Webagenda: Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.
  • E-consult (E-mail consult): Stel uw medische vragen direct aan uw huisarts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.
  • Dossier inzage: uw kunt een deel van uw dossier inzien, waaronder bijvoorbeeld ook uw recente bloeduitslagen.

Let op: een E-consult is  NIET bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met ons op. Een E-consult alleen bedoeld voor vragen over uzelf, het is namelijk direct gekoppeld aan uw eigen persoonlijke dossier. Gebruik het E-consult dus NIET voor vragen over familieleden.

U kunt ook de Uw Zorg online app downloaden via de App Store (iOS) of Google Play (Android) voor op uw smartphone of tablet. Dit maakt het nog eenvoudiger om via uw smartphone of tablet met ons te communiceren.

Hoe kunt u de app activeren?
1. Download de Uw Zorg online app via de App Store (iOS) of Google Play (Android)

2. Open de App en zoek onze praktijk (huisartsenpraktijk van Beek, Loosduinse Hoofdstraat 189, 2552AB Den Haag)

3. Maak een account aan via de knop ‘registeren’. Heeft u al een account bij het patientenportaal van de praktijk? Ga dan direct naar stap 5 en meldt u aan met uw bestaande inloggegegevens.

4. Controle praktijk. na uw eerste registratie zonder behulp van DigiD vagen wij u om zelf contact op te nemen met de praktijk ter controle. pas hierna zal uw account gekoppeld worden aan ons informatiesysteem en pas daarna kunt u gebruik maken van de services.

5. Aanmelden. Druk op de knop ‘aanmelden’ en voet uw inloggegevens in. Voer ter bevestiging een eenmalige verificatiecode in die u per SMS of e-mail krijgt.

6. Toegangscode aanmaken. Maak in de app een code aan om de toegang af te schermen

7. Klaar voor gebruik. De app is nu klaar voor gebruik en u kunt veilig contact maken met de praktijk.

kijk voor meer informatie ook op www.uwzorgonline.nl

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online